         Binanın giriş kapısının sağ tarafında kalan bodrum katın duvarının temelin altına kadar gelecek şekilde drenaj ve izolasyon çalışması yapılacaktır.

         Binanın giriş kapısından başlayan çalışma otoparkın girişindeki kuyunun olduğu yere kadar devam edecektir.

         Bodrum katın yüksekliği 280 cm, temelin kalınlığı da 70 cm olarak değerlendirildiğinde yaklaşık olarak 350 cm (3,5) metre derinliğinde ve 30 metre uzunluğunda alanda kazı çalışması yapılacaktır.

         Kazı çalışması yapıldıktan sonra bina duvarı toprak veya çamurdan arındırılarak izolasyon sürmeye hazır hale getirilecektir.

         Bina duvarında ufak tefek kırık ve ya delikler varsa buralar tamir edilecektir.

         Bodrum katın duvarı temeli de içine alacak şekilde sürme izolasyon kullanılarak izole edilecektir.

         Bina girişinden başlanılarak otopark giderine kadar olan kısımda drenaj çalışması yapılacaktır.

         Temelin altına gelecek şekilde taban kazılacak, akıma uygun şekilde tesviye edildikten sonra tabana mıcır konulacaktır.

         Mıcır üzerine 100’lük drenaj borusu döşenerek drenajın gideri otoparkın girişindeki kuyuya verilecektir.

         Kuyu içerisine var olan mevcut pompa yeterli derinlik olmadığından dolayı işlevsiz atıl vaziyettedir.

         Mevcut kuyu yerinden sökülerek daha derin bir kuyu yapılacaktır.

         Yeni yapılacak kuyunun derinliği bina temelinin alt kısmından yaklaşık 80 cm daha derin olacaktır. (

         Kuyu içerisine toplanan suyun bina temelinin seviyesine ulaşmadan dalgıç pompa vasıtasıyla atılmasına elverişli olmasın için 80 cm’e ihtiyaç vardır.

         Dalgıç pompa kuyu tabanından 10 cm yukarıda, 30 cm dalgıç pompanın boyu, 30 cm de fletör kablosunun boyu olmak üzere 80 cm temelin alt seviyesinden aşağıda olmalıdır.

         Binanın otopark cephesi, otoparkın üzerinden bina duvarına yaklaşık 80 cm genişlikte kalebodurlar yerinden sökülecek izolasyon çalışması yapılacaktır.

         Bina duvarlarındaki deliklere izolasyon yapılacaktır

Kameralı Tesisat Ustası - 0 552 858 60 41

Kanalizasyon Tıkanıklığı Nasıl Açılır

Kanalizasyon tıkanıklığı, wc, hela veya tuvalet tıkanıklığı son sistem teknolojik alet ve cihazlar ile açılır. Tıkanıklığı yerini noktasal olarak tespit eden cihazlarımız ile kırma ve kazı yapmadan sorunları gideriyoruz. 

Lavabo tıkanıklığı açma ustası

Klozet Tıkanıklığı Açma 

Klozet taştığında yada tıkandığında kırma dökme yapmadan makine ile açıyoruz. Tıkanmış klozetin açılması makine ile mümkündür. Tıkanmış tuvalet kanal açma makinesi ile açılır.

klozet tıkanıklığı açma

 

Mutfak lavabosu tıkanıklığı açma

Mutfak lavabosu tıkandığında açma işlemi tıkanıklık açma makinesi ile olmalıdır. Mutfak lavabosu altında bulunan boruların geçtiği noktalarda kırma yapılarak tıkanıklık açılmak istenmektedir Ancak bu durum maliyeti oldukça yüksektir yeni nesil robotlar ve makineler ile boru içerisine girilerek tıkanıklık açılması gerekmektedir

Kanalizasyon Temizliği Nasıl yapılır

Kanalizasyon temizliği, kanal yıkama, kanalizasyon borularının tazikli su ile yıkanması, gider borularının içerisindeki yağların temizlenmesi ve logar temizliği gibi kanalizayon tesisatının bakım ve temizliğini yapıyoruz.

 

 

Logar Tıkanıklığı Nasıl Açılır?

Logarlarda sürekil tıkanma oluyorsa işin uzmanı tarafından kontrol edilmelidir. logar içerisinde su taşıyorsa, logardan koku geliyorsa, logar içerisinde pislik birikiyorsa ustalar tesisat tarafından yapılacak bir kontrol sonrası her hangi bir problem kalmayacaktır. 

kanal görüntülme

Klavuzla Gider Açma

Kameralı robot, elektirikli gider açma makinesi, Lağım açma motoru veya Gider açma sprali gibi farklı isimler ile adrlandıralan makinelerin tamamına sahip olan firmamız gece gündüz, haftası ve tatil günlerinde dahi gider açma işlemi yapmaktadır

tıkanıklık açma

Korige Boru Nasıl Döşenir

Korige boruların döşenmesinde azami dikkat edilmelidir. korige borular esnek yapıya sahip olduğu için döşenmesi esnasında  bir metreden bir metreye sabitlenmezse boru içerisinde meyilsizlik yada hetorejen dağılımlı bir meyil olur. Bu durum ilerleyen zamanlarad yağlanmaya, boru içerisinde birikintiye dolayısı ile tıkanmaya sebep olur. 

altyapı tesisat ustası

Kompozit Logar Kapağı Montajı

Yeni nesil kanalizasyon kapakları kokuyu önleyen ve kolay açılabilen bir özelliğe sahiptir. Hafif olmasına rağmen oldukça sağlamdır. Dekoratif özelliğe sahip bu kapaklar son zamanlarda oldukça fazla talep görmektedir.

kanalizasyon kapağı

Direnaj ve İzolasyon

Bina tabanından çıkan, laminat parkelerin arasından gelen, fayansların arasından çıkan suların sebebi binada drenaj ve izalosyon eksikliği hatalı uygulamalardır.

diranaj ve izolasyon ustası

Kanalizasyon ve Alt Yapı Tesisatı Yenileme

Kanalizasyon sorunu bazen öyle hal alırki artık evden taşınmak yada evi satmaktan başka yol kalmaz. Tam bu noktada Ustalar tesisat ve kanalizasyon hizmetleri olarak kanalizayon ve alt yapı tesisatın çevreye zarar vermeden yapıyoruz

Kanalizasyon Rögar Ustası

Kanalizasyon Tamiri, Rögar Ustası, Lağım Ustası, Lağımcı Ustası, Kanalizasyoncu, Kanalcı, Altyapı Tesiat Ustası, Kanalizasyon Tıkanıklık Açma Ustası, kanal açma ustası, kanalizasyon tadilatı, Kanalizasyon Çukuru, Lağım Kuyusu, Lağım Motoru, Lağım Pompası, Kanalizason Borusu Döşeme, Atık Su Borusu, Pis Su Borusu tamir, tadilat, bakım, yenileme, onarım, temizlik işleri, tesisat, tesisatçı, ustası firması 

kanalizasyon rögar ustası